Rossz vége lett a bűvész mutatványának!

Ez nem illúzió, David Copperfield a színpadon törte el egy férfi karját!

David Copperfield kiváló illuzionista. Számtalan alkalommal kápráztatta el a közönségét, lebegett, sétált át falon, és még a Szabadság szobrot is eltünteti, ha kedve szottyan egy kis mókára. David Copperfield egy zseni.

2008.12.20 17:50mellesleg

Ez történt a minap Las Vegasban, ahol egy grandiózus show keretében állt színpadra a legenda. A mutatvány az lett volna, hogy egyszerűen keresztülsétál a segédjén, és eltűnik, mintha füstté vált volna. 


Sajnos valamit elcentizett a világhírű bűvész, aminek köszönhetően a szerencsétlenül járt férfi törött karral hagyta el a színpadot. Copperfield producere értetlenül áll az eset előtt, szerinte a világ leghíresebb illuzionistája már vagy 3000 alkalommal végrehajtotta a trükköt, mindenféle galiba nélkül. 

Mindenesetre az incidens nem szegte Copperfield kedvét, folytatja a munkáját, és vélhetően az ominózus köddé válós trükköt is beveti majd - bár a történtek után kérdéses, talál e valakit, aki asszisztál majd hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.