Adomány

Így segíthetnek a rászoruló nőknek! Kiváló kezdeményezés született!

Nem Luxus Táska.

2018.12.20 06:41ma.hu

A Kívül Belül Boldogság, az Agi Huszka Style és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egyedülálló kampányba fogott, hogy egyáltalán nem luxusnak számító, alapvető fontosságú tisztálkodási és mindennapi használati szereket gyűjtsön rászoruló nőknek. A Nem Luxus Táska nagy sikert arat Facebookon, többen jelentkeztek, hogy segíteni szeretnének - írta a 168 óra.

A kampány célja, hogy rászoruló nőknek alapvető női higiéniás és fehérnemű-csomagokat gyűjtsenek, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miklós utcai Szociális Központjában a nehéz körülmények között levő nőknek adományozhassák őket.

A táskákat olyan nőknek szeretnék adni, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, vagy hajléktalanná váltak, de természetesen ebben a helyzetben is szeretnék megőrizni a méltóságukat és nőiségüket. - Ami számunkra természetes, nekik sokszor elérhetetlen. Amikor azon gondolkodunk, hogy melyik márkájú egészségügyi betétet vegyünk a drogériában, eszünkbe sem jut, hogy vajon, akinek nincs fürdőszobája, ő nem a márkák között válogat, hanem az élelmiszer és a higiéniás termékek között - áll a felhívásban.

Mire lenne szükség elsősorban?

Egy viszonylag jó állapotban levő, használható táskára, amire már nincs szükség, ebbe kellene tenni a következő termékekből:

Létfontosságú
- Sampon
- Hajbalzsam
- Fogkefe
- Fogkrém
- Szappan
- Egészségügyi szárnyas betét

Extra luxus a nem luxusban
- Tiszta bugyi (S-XL)
- Tiszta zokni (37-46)
- Papírzsebkendő
- Hajgumi
- Hajkefe
- Dezodor
- Szájbalzsam
- Nedves törlőkendő
- Wc-papír
- Papucs
- Müzliszelet
- Kedves személyes üzenet

A szervezők kérik, hogy tampont, mosható betétet illetve intim tölcsért, éles kést vagy borotvát, bármilyen élelmiszert, ami 2019. június előtt lejárna és gyógyszert ne tegyenek bele. Továbbá arra is felhívják a figyelmet, hogy higéniai okokból minden termék legyen új és bontatlan.

A gyűjtési időszak: 2018. december 17. - 2019. január 31 van, személyesen az Agi Huszka Style - Paulay Ede utca 41 számban lehet leadni, vagy postán a Kívül Belül Boldogság Webáruház címére - 1097 Budapest Tóth Kálmán u. 33/a 6.3 elküldeni.

A szervezők kedveskedni is szeretnének az adományozóknak, így 2018. december 17-2019. január 31. közötti periódusban az Instagrammon #nemluxustaska hashtaget használók és a kampányban résztvevők között február 10-én kisorsolnak egy 10.000 forintos utalványt Huszka Ági Stylisthoz és egy szintén 10.000 forint értékű utalvány a Kívül Belül Boldogság oktatási felületre.

Még több információt a www.nemluxustaska.hu weboldalon találhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.