Állati

Több mint 80 napja nem mozdul az út széléről egy kutya - halott gazdájára vár - videó

Az állat gazdája korábban halálos balesetet szenvedett az útnak ezen a szakaszán. A kutya azóta is ott várja őt.

2018.11.13 06:49ma.hu

Szívszorító videó terjed a neten arról a kutyáról, amelyik több mint 80 napja várja autóbalesetben elhunyt gazdáját Mongólia belső részén. Az állat Hohhot városában, az útnak azon a szakaszán szobrozik, ahol a férfi halálos balesetet szenvedett.

A hvg.hu cikke szerint a kutya augusztus 21. óta várakozik a szalagkorlát mellett. Szemtanúk szerint a baleset óta nem volt olyan nap, hogy valaki ne látta volna a helyszínen.

Először a Sino Weibo közösségi oldalon jelent meg az állatról készült felvétel, amelyet eddig csak Kínában 1,4 millióan néztek meg. Egy taxis szerint a kutyát megpróbálták befogni, és segíteni neki, de a rémült állat eddig mindig elszaladt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.