Scwarzenegger

Nem engedték be a Terminátort egy Andrássy úti luxusboltba

Szigorú volt a személyzet.

2018.08.16 08:30ma.hu
hirdetés

Több mint két hete Budapesten van Arnold Schwarzenegger. A Terminátor több helyen is felbukkant már, örültek is neki az emberek nagyon. A napokban azonban kapott egy csúnya elutasítást, a biztonsági őrök ugyanis nem engedték be egy Andrássy úti Gucci üzletbe.

Az őrök nagyon szabálykövetőek voltak, közölték a világsztárral, hogy addig nem mehet be, míg valaki ki nem jön, ugyanis már túl sokan tartózkodnak az üzletben.

"Nagyon gáz volt. Mi a boltból csak néztük az ajtó előtt meglepetten toporgó Arnoldot, és próbáltuk meggyőzni a személyzetet, hogy engedjék be, mert többen is szerettek volna vele egy közös fotót készíteni" - mesélte a Borsnak az üzlet egyik látogatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.