"Szükségem volt rá, hogy ezt valahogy túléljem!

Trauma és pszichoterápia - Szerelme elvesztéséről nyilatkozott Keanu Reeves!

A 44 éves Keanu Reeves pszichoterápiára járt, hogy túlélje a negyvenesek egzisztenciális krízisét - olvasható a német In Touch magazinban.

2008.12.12 20:20ma.hu
Újrakezdte a életét!

- "Ahogy az lenni szokott, átestem a negyvenedik születésnapomon. Olyan volt, mintha valaki felkattintott volna egy lámpát. Szükségem volt a terápiára, hogy ezt valahogy túléljem" - mondta a lapnak a kanadai filmsztár.
 
A Wachowski fivérek Mátrix-trilógiájának népszerű Neója megemlékezett barátnője, Jennifer Sym elvesztéséről is. Sym 1999-ben egy autóbalesetben hunyt el. 

- "Az életemben olyan ponthoz érkeztem, ahol meg kellett állnom, és mély levegőt vennem. Ilyen veszteség után arra volt szükségem, hogy visszanyerjem az egyensúlyomat, és ne adjam meg magam. Tovább kell mennem" - mondta a színész, aki jelenleg Scott Derrickson.

 Amikor megállt a Föld című filmjének reklámozásában vesz részt. Élete "újrakezdéséhez" házat vásárolt, hogy végre "gyökeret ereszthessen". Reeves elmondta, gyerekkorában sokat volt egyedül, és most menekül a magánytól. 

Szeretne családot és gyerekeket. Nyugodtabban kíván az életre tekinteni, ami számára azt jelenti, hogy próbál "nem anyagiasan gondolkodni", és kerülni fogja a hírességek partijait. A pénzt csak eszköznek tekinti, hogy "ne kelljen minden felajánlott szerepet elvállalnia". 

Ahogy elmondta, leginkább basszusgitározni szeret és együttesével, a Dog Starral fellépni

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.