Anyaság

Döbbenetes, mit tett egy indiai rendőrnő

Egy szülési szabadságról frissen visszatért rendőrnő szoptatott meg egy elhagyott kisbabát Indiában és ezzel valószínűleg megmentette az életjelet már alig mutató fiúcsecsemőt.

2018.06.06 17:14MTI

Arcsana Sivanandijja közrendőr és egy kolléganője egy műanyagzacskóban bukkant az újszülöttre egy építkezés mellett Bangalor dél-indiai városban június 1-jén. A babát előbb kórházba vitték, ahol az orvosok megmosdatták a még véres csecsemőt és eltávolították róla a köldökzsinórt, majd magukkal vitték a rendőrőrsre.

A gyermek azonban nagyon gyenge volt, alig mutatott életjelet, ezért a 31 éves rendőrnő, aki csak nemrég tért vissza három hónapos szülési szabadságáról, megszoptatta a kicsit, aki látványosan életre kelt: rugdalózni és sírni kezdett a jelenlévők nagy örömére.

A bangalori rendőrség Facebook oldalán számolt be szerdán a szokatlan esetről. A Karnataka állam főminiszteréről Kumaraszvaminak elnevezett csecsemőt egyelőre egy gyermekotthonban helyezték el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.