Állati

Új barátra talált az elveszett bébi elefánt

Elhagyta a csordája, de minden megváltozott, amikor találkozott egy különös baráttal!

2018.04.19 03:29ma.hu

Nem egy történetet hallottunk már arról, mennyire csodálatos lények az állatok, és képesek egymáson segíteni a legnagyobb bajban. Azonban minden bizonnyal az állatvilág egyik legkülönlegesebb barátságáról esik most szó, aminek egyik főszereplője egy magára maradt kiselefánt.

Hiába ugyanis a csordaszellem, a beteg vagy öreg állatok mindig lemaradnak, ez történt Ellievel is, akit végül egy dél-afrikai állatmentő központban fogadtak be. Sokáig úgy tűnt, hogy betegségét nem tudja átvészelni, azonban végül felerősödött. De csak fizikailag, a lelke darabokban volt.

Végül egy leszerelt rendőrkutya került mellé, akivel olyan szoros barátságot kötött, hogy azóta a két állat elválaszthatatlan lett – mindent közösen csinálnak. A kiselefánt pedig újra boldog.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.