Termékenységi ünnep

Japánban tényleg minden pénisszé válik - videó

Vidáman ünneplik a mindent ellepő falloszokkal a tavaszt Japánban.

2018.03.29 15:48ma.hu

A felkelő nap országa sok mindenről híres, szerintünk a legjobb autókat gyártják, az anime stílussal sincs semmi gond, de főként a kultúránk más, pláne a szexuális. Gondolunk konkrétan a tavaszi ünnepükre, amikor minden pénisszé változik: péniszalakú ételek, nyalókák, díszek, ruházati kiegészítők és csak sorolhatnák, a japán fantáziának nem igen szab határt semmi. A Kawasakiban minden április első vasárnapján megrendezett péniszfesztivál mintájára számos településen rendeznek fütyis programokat, azaz Honen Matsurit, ami lényegében nem más, mint a Kanamara Matsuri. Lássuk hát, hogyan hordozzák körbe a hatalmas falloszt és buliznak a pénisz jegyében:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.