Celeb

Vajna Timi újabb képet posztolt - szétszedik a kommentelők

"Ez a Te szemed, Timi?" - Vajna Tímea most Facebook-posztja miatt került ismét negatív színbe.

2018.01.19 19:24ma.hu

Andy Vajna felesége egyre rosszabbul jön ki a posztjaiból. A Golden Globe-díjátadón azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem volt pénze új ruhára, majd a Maldív-szigetekre utazott, onnan pedig azt írta, hogy belefáradt abba, hogy az élete állandó harc, és amúgy már csak magára és a szüleire számíthat. Nem sokáig időzött a mesés szigeten, nem sokkal később Aspenből, a sztárok és gazdagok egyik legfelkapottabb, Coloradóban található síparadicsomából jelentkezett be egy csodás képpel, amin azonban nem ő szerepelt.

Mint kiderült, egy másik Instagram-felhasználó fotójával ékeskedett, ami ráadásul Svájcban készült! Persze a felvételt azóta törölte, ugyanis a kép eredeti tulajdonosának közösségi oldalán több magyar is jelezte neki, hogy Vajna Timi lenyúlta a fotóját. "Ha reposztolni akarod, és bejelölsz rajta, az oké, de kérlek, ne használd úgy, mintha a sajátod lenne. Ez Davos, Svájc, nem Aspen. Köszönöm szépen" - reagált.

Már egy szavát sem hiszik a közösségi oldalakon...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.