Karapándzsity Kristóf elment

Súlyos betegségben elhunyt a magyar X-Faktor fiatal sztárja

A mindössze 23 évesen elhunyt fiú magával ragadta Tóth Gabi és Alföldi Róbert figyelmét is.

2017.12.23 13:47ma.hu
hirdetés

A vajdasági származású Karapándzsity Kristóf még a 2013-as X-Faktorban tűnt fel. Tóth Gabi és Alföldi Róbert azonnal felfigyelt rá, ám segíteni ők sem tudtak rajta.

"Pár napja Tóth Gabi felhívott, hogy baj van, nagyon beteg, és minden segítségre szükség van.
Mondtam, küldje azonnal az adatokat.
Nem küldte.
Tegnap küldött egy sms-t, hogy Kristóf meghalt.
Tudom, hogy pillanatokon belül Karácsony….
de a halál az sosem jön jókor.
Főleg nem ennyire fiatalon.
Á, de mondom, hogy a halál soha nem jön jókor….
De mégis: tudjuk, hogy volt ez a kis lény, aki bár nem hitt benne, mégis nyomot hagyott bennünk, akik találkoztak vele.
Nyugodjon békében!
Karapándzsity Kristóf – nyugodj békében!" - írta Facebook-oldalán Alföldi Róbert.

"Óriási szomorúság ül Kanizsa és a környék szívén. Egy fiatal lélek hagyta el ezt a földet. Az elmúlt napokban, hetekben mindenki Kristófért imádkozott, Kristófnak próbált valahogyan segíteni. Felejteni nem fogja senki, velünk, a szívünkben él tovább. Gyújtsunk ma egy gyertyát érte és hallgassunk meg egy dalt, amit ő hagyott itt nekünk" - írta meg a Szabad Magyar Szó.

"Ma nem tudunk zenélni. De Vajdaság zenészei, az All Star Vojvodina Band egy későbbi időpontban, egy emlékező koncert keretén belül emlékezni fog Kristófra, és kedvenc zenéivel fog elköszönni tőle. Részvétünket küldjük a családnak. Karapándzsity Kristóf búcsúztatása 2017. december 23-án, 14 órakor lesz a magyarkanizsai Városi temetőben" - állt a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.