Tragédia

Már 16 millió gyűlt össze az anya nélkül maradt hármas ikreknek

Mindössze három nap alatt, elképesztő!

2017.12.19 09:34ma.hu
hirdetés

Néhány nap alatt több mint 16 millió forint gyűlt össze a csecsemőknek és a gyászoló édesapának.

Az apa azt mondta, nagyon várták már, hogy meg szülessenek a picik, a tragédia az egész családot megrendítette. "Egyetlen jó dolog maradt az életemben: elmondhatatlanul jó érzéssel tölt el három egészséges gyermekem látványa. Ám a tudat, hogy a feleségem nem veheti kezébe a piciket, én pedig soha többé nem ölelhetem őt, felemészt" - mondta a Blikknek Fábián Tamás.

Felesége, a 32 éves hajdúszoboszlói édesanya a debreceni egyetem szülészeti és nőgyógyászati klinikáján halt meg december 15-én, néhány órával azután, hogy egészséges hármasikreknek adott életet. Halálának körülményeit vizsgálják.

A Debreceni Egyetem közleménye szerint a véralvadásos rosszullét a HELLP szindróma szövődménye volt a kismamánál. A szindróma ritka, ám annál súlyosabb probléma, amely a terhes nőket és magzatukat veszélyezteti.

A hajdúszoboszlói önkormányzat a temetés költségeit vállalta át, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közölte, hogy 500 ezer forint gyorssegélyt nyújt az elhunyt édesanya családjának, emellett a Tündérkör Alapítvány gyűjtést is indított a család részére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.