Gyász

Tragédia: szelfizés közben esett ki az ablakon és szörnyet halt a fiatal lány

Nem élte túl a két emeletnyi zuhanást.

2017.11.27 13:00ma.hu

Először azt hitték, hogy öngyilkos lett, miután megtalálták összeroncsolódott testét a második emeleti lakás ablaka alatt, ám mint kiderült, az új-zélandi születésű nő mindössze szelfit akart készíteni Londonban magáról. Olyan komoly agysérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt. Bár nem teljesen világos, hogy pontosan milyen körülmények idézték elő a balesetet, de a felvételek alapján az utolsó képet a zuhanás első pillanatában készítette magáról Toni Kelly. Barátai a Crowfunding oldalon gyűjtenek pénzt a "szépséges és okos" lány temetésére. Részvétünk!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.