Állati

Mancsokat tetováltatott a mellére, de nagyon megbánta

Kénytelen volt megszabadulni tetoválásától, mert állandóan gúnyolták, nevettek rajta.

2017.11.05 10:47ma.hu
hirdetés

Kutyájának emlékére tetováltatott a melle felső részére mancsnyomokat a nő, ám borzalmas időszak köszöntött be életébe. Eleinte nagyon büszke volt az egy vagyont érő tetkóira, direkt kivágott felsőket hordott, hogy az emberek lássák, ő pedig elmesélhesse, mennyire szerette egykori négylábúját, Maxot, az újfundlandi kutyust.

Ám a népszerűség helyett gúnyolódást kapott. Csúfolták a háta mögött az akkor mindössze 18 éves Adele-t. Az egyetem, ahova továbbtanulni ment, egyszerűen csak "mancsoscsöcsűnek" nevezték. Párkapcsolatot sem tudott kialakítani, egy fiú sem szeretett volna vele komolyabban járni.

Olyannyira elfajult a dolog, hogy a lány már gyűlölte magát, a melleit, a tettét, és lassan a kutyáját is... Nyáron is magas nyakú pólókba járt, de már ez sem segített, mindenki rajta nevetett. Adele már 28 éves, de még mindig kerülik a fiúk, ezért úgy döntött, hogy megszabadul a tetoválásoktól. Másfél évet fog igénybe venni a lézeres kezelés, és a 100 fontos tetoválás eltávolítása legalább 1000 fontjába fog fájni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.