Zaklatás

Fény derült Havas titkára: őt is megkörnyékezték!

Egyik férfi kollégája.

2017.11.03 20:44ma.hu
hirdetés

Azt aztán senki nem gondolta volna, hogy pont Havas Henrik fog egy kellemetlen történettel előállni, mégis ez történt. A #Bochkor című műsorban az újságíró-műsorvezető mesélt az ATV kamerái előtt arról, hogy fiatal felnőttként megkörnyékezte egyik férfi kollégája.

A '80-as években a Magyar Rádióban hírszerkesztőként dolgozott már, amikor esténként háromnegyed 10 körül végzett, s az egyik munkatársa többször vitte őt haza. "Mindig beszélgetni kellett vele, pedig Havasné és a gyerekek fent vártak a lakásban, a meleg vacsorával.

Ötödik alkalommal rátette a kezemet a belső combjára és kérdezte, hogy nem folytatnánk-e nála. Akkor esett le, hogy mit akar" - mesélte Havas.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.