Sztárság

Két liter zsírt töltetett a fenekébe, hogy úgy nézzen ki, mint Kim Kardashian

Jennifer Pamplona azt nyilatkozta, hogy nagyon boldog lett a beavatkozástól, amely megváloztatta az életét.

2017.08.04 14:00ma.hu
hirdetés

Más vágya sem volt, csak hogy Kim Kardashian ikonikus hátsójára hasonlítson az övé is, ezért 1,9 liternyi zsírral töltette fel a fenekét Jennifer Pamplona.

A képeket elnézve, nagyobb is lett, mint a példaképé, azonban annyira szépre viszont egyáltalán nem sikeredett. A hölgy mégis elégedett az eredménnyel, noha a műtét majdhogynem az életébe került.

Persze, nem ez volt az egyetlen beavatkozás a testképzavarral rendelkező hölgyön, volt már két mellműtétje, orrműtétje és ajakfeltöltése is, és hiányzik négy bordája. Abban bízik, hogy ez a kimívelt test majd világhírűvé teszi.Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.