Tragédia

Meghalt Janicsák Gábor, aki egy fejesugrás miatt kényszerült tolószékbe

Baján szinte mindenki ismerte a fiatalembert, aki hihetetlen élni akarással mutatott példát sokaknak. Most azonban úgy néz ki, eldobta magától az életet.

2017.06.30 20:50ma.hu

Janicsák Gábor több mint 10 évvel ezelőtt tolószékbe kényszerült egy rosszul sikerült balatoni fejesugrásnak köszönhetően. Azóta jótékonysági labdarúgó mérkőzést, jótékonysági kupákat, gálákat, koncertet, gyűjtéseket szerveztek gyógyulása megsegítésére, és a közismert televíziós személyiségek: Vujity Tvrtko, és Szalay Ádám is felkarolták, még a Napló hőse díjat is megkapta.

Iskolákban is tartott előadásokat a fogyatékosok napja alkalmából. Emellett a hétköznapi ember számára onnan is ismerős lehet, hogy ő volt az a mosolygós srác, aki sorsjegyeket árult a bajai Spar-ban, és bármikor le lehetett vele állni egy jót beszélgetni. Nagy sportrajongó volt, korábban ő is focizott, és gyűjtötte a híres emberekkel való közös fényképeit - írja a sugopart.hu.

A folytatásból arra lehet következtetni, hogy Gábornak végül elfogyott a kitartása és lelkiereje: öngyilkos lett.

Gábort márciusban műtötték utoljára, ami után ideiglenesen úgy tűnt, javul az állapota. De arra, hogy lábra állhat, továbbra sem mutatott semmi. Valószínűleg ez a sokadik csalódás juttatta a fiatalembert a végzetes döntéshez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.