Még Kylie is fellépett!

Pazar fotók - Világsztárok a szőnyegen: Oscar-gálához illő fényűzéssel nyitott a Dubai szálloda!

Mintha csak a fényektől ragyogó Sydney-t látnánk szilveszterkor, vagy valamelyik Oscar-díjátadót - Hatalmas tűzijátékkal és fergeteges, sztároktól hemzsegő nyitóünnepséggel tárta ki kapuit a legújabb Dubai luxusszálloda.

Pazar képek: Még az Oscar-díj átadásnál is nagyobb csillogás Dubaiban! képgaléria

2008.11.25 11:10ma.hu

Amikor leszállt az este, óriási, fényűző ünnepség keretében nyitották meg Dubai legújabb luxusszállodáját, az Atlantis Hotelt november 21-én.

Dubai szemmel láthatóan szembe szállt az egész világot érintő gazdasági válsággal. Csak a gyönyörű és tiszteletet parancsoló épület felhúzása több, mint egy billió fontba került, a csodás megnyitó pedig a 14 millió fontot verdeste.

Az Atlantis luxushotel Dubai-ban

A vagyonokat felemésztő ünnepségen megszámlálhatatlan, a szálloda köré fellőtt, igen távolról is jól látható tűzijáték, bámulatos fényjátékok, majd extravagáns show szórakoztatta a jelenlevőket és szép számmal képviseltették magukat a világsztárok is.

Elsőként például Kylie Minogue lépett színpadra a luxushotelben. Tiszteletét tette Lindsay Lohan, Charlize Theron, Agyness Deyn szupermodell, a York-i hercegnő, Mick Jagger lánya, Jade, Michael Jordan kosárlabdasztár, a Duran Duran énekese és neje.

De ott volt Robert De Niro, Boris Becker és Shirley Bassey is, aki kifejtette, úgy érzi magát, mintha az Oscar-gálán lenne. Lily Allen pedig úgy fogalmazott, valósággal természetfelettinek érzi az egész eseményt...

Az ünnepséget egyébként Sultan Ahmed Bin Sulayem nyitotta meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.