Szépség

Ki nem találja, melyik nőért örül meg épp az internet!

Vietnam lassan kettészakad a gyönyörűséges Nguyen Thu Trang fotói láttán, de miért?

2017.05.15 21:14ma.hu
HẰNG PHẠM / FACEBOOK

A vietnami lány fotói percek alatt futótűzként terjedtek a világhálón, nem csoda, hiszen valóban szép képek, annak ellenére, hogy csak sejtetik az intim részeket. Először a Nguyen Thu Trang nevű modellt hagyományos viatnami öltözékben fotózták, majd lótuszok között. Pont ez volt a gond, hiszen ezzel sok vietnamit sértettek meg, hiszen a lótuszt szent virágként tartják számon, így erotikus felvételeken szerepeltetve igencsak kiverte a biztosítékot náluk. Míg mások elismerik a lány természetes szépségét, és nem zavarja őket a fotózás helyszíne. A felvételek teljesen megosztották az országot, két táborra szakadtak az internetezők. Tény, hogy szépek a képek!





Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.