Állati

Pont nem érdekelte az aligátort, hogy egy golfpályán gyalogol át

Hatalmas zsákmányával kullogott át a döbbent golfozók előtt.

2017.03.05 09:30ma.hu
hirdetés
Screenshot

Köpni-nyelni nem tudtak a golfozók, mikor egyszer csak megjelent a videón látható aligátor egy hatalmas hallal a szájában és átsétált előttük Floridában. Volt, aki mindenét eldobva fejvesztve menekült, de Norma Respress inkább videóra vette ezt az elképesztő jelenetet, ahogy a hüllő mit sem törődve a játékosokkal, végezte a dolgát.

Bár azzal a hatalmas hallal a szájában eléggé félelemkeltő volt. De nem ez a szórakozott jószág az egyetlen, aki emberek közé merészkedik, Floridában nap mint nap találkozik ember és aligátor. A pikkelyesek becsült populációja 1,3 millió.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.