Gyász

Holtan találták Lajsz András testvérét

Váratlanul elhunyt Lajsz András testvére, aki alig múlt ötven éves. A mixert nagyon megviselte a tragédia, de próbálja tartani a lelket a családjában.

2017.02.03 09:44ma.hu
hirdetés

Váratlan tragédia érte Lajsz Andrást, elvesztette az öccsét. "Szinte felfoghatatlan, ami történt! Az öcsém alig volt 50 éves! Telefonon kaptam a hírt, az édesapám talált rá szerda reggel az ágyában. Lefeküdt aludni, és meghalt. Képtelen vagyok elhinni!" – mondta a Blikknek Lajsz András. A férfi nagyon sajnálja, hogy az utóbbi időben sajnos ritkát tudott találkozni a testvérével.

"Sajnos karácsonykor sem tudtunk találkozni, az ünnepek előtt láttam utoljára. Nem lesz ez most könnyű senkinek. Megpróbálok minél több időt a családommal és édesapámmal tölteni, akit nagyon megviselt ez a váratlan tragédia" - mondta a mixer.

Váratlanul érte a mixert


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.