Állati

80 kilométert gyalogolt tíz héten át, hogy megtalálja gazdáját

Casey megszökött a gazdája egyik barátjától, akinél addig lett volna, míg a család be nem fejezi a költözést. Nem tudta kivárni, azonban így elveszett...

2016.12.30 19:58ma.hu

Lincolnshire-ben várta, hogy gazdája befejezze a költözést - ám türelmetlennek bizonyult és megszökött a család barátjától. Tíz héten át különböző helyeken látták fel-feltűnni, de nem akadtak a nyomára. Végül 80 kilométer megtétele után megérkezett Newarkba, ahova tulajdonosai átköltöztek.

A Border collie kutyafajtáról közismert, hogy intelligens pásztorkutya, értelmes, tanulékony fajta, aki igényli a foglalkozást. Átlagon felüli eszének és mozgékonyságának köszönhetően az agilityben legjobban szereplő kutyafajta.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.