Nagyanyjához készül, Lengyelországba

Égen-földön keresték az eltűnt tinilányt - de erre senki sem számított!

Napokig kereste a rendőrség a fiatal hölgyet, pedig nem is a környéket kellett volna átfésülni.

2016.09.23 15:23ma.hu

Minden gyerek tisztában van azzal, hogy szegény Piroskának mennyi mindenen kellett keresztülmennie, mire végre sikeresen eljutatta a nagymamához a neki szánt finomságokat. De még ez a sokat megélt mesehős is kalapot emelne azelőtt a német kislány előtt, aki – egyelőre tisztázatlan késztetéstől vezérelve – mintegy 400 kilométert tett meg, hogy keblére ölelje szeretett nagymamáját. Egy másik országban.

A 14 éves lány, akiről csak annyit tudunk, hogy a keresztneve Nikola, az észak-németországi Lueneburgban él, és még kedden felpattant kerékpárjára, hogy eltekerjen nagymamájához. Nem pár utcányit kerekezett, hanem 400 kilométert, hogy a Lengyelországban élő idős hölgynek örömet okozzon.

Természetesen a rendőrség nagy erőkkel kereste napokig az eltűnt tinit mire csütörtökön megérkezett a telefon, hogy a kislány köszöni, szépen jól van, és a nagyinál várja a szülőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.