Készül az első dokumentumfilm Obamáról!

Edward Norton készíti az Obama-filmet

Edward Norton a producere annak a dokumentumfilmnek, amely a következő amerikai elnök, Barack Obama Fehér Házig vezető útját mutatja be.

2008.11.11 21:00ma.hu

Norton 2006-ban került közel Obamához és stábjához, hogy dokumentálja a politikus életét. A két rendező, Alicia Sams és Amy Rice rengeteg felvételt készített az akkor még "csak" Illinois-i szenátorról, később nyomon követték 2007-es, már az amerikai elnökségért vezetett kampányát is.
 
Figyelemmel követve Obama szenátor útját a Fehér Házba, filmünk forgatása közben tökéletes kórképet kaptunk az ország szívveréséről ebben az igazán történelemformáló pillanatban” - nyilatkozta Norton. 

A dokumentumfilmet - amely a Harcosok klubja sztárjának produkciós cége, a Class 5 Films és az HBO csatorna szerződése eredményeként jött létre - 2009 elején közvetíti a televízió.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.