Képtár

Így kell visszahozni a gyermekkort - vicces és megható ez az ajándék

3 testvér 20 év után összefogott, és olyan meglepetést rittyentettek édesanyjuknak, ami egyszerre sarkall kacagásra - és könnyezésre is. Képek!

2016.05.14 17:47ma.hu
Képek: diply.com

Az Egyesült Államokban május második vasárnapján ünneplik az édesanyákat - ezért került csak most napvilágra ez az összeállítás.

3 testvér húsz év után újraalkotta legemlékezetesebb gyerekkori fotóit - a végletekig ügyelve a legapróbb részletekre is. Szinte minden ugyanaz, mint anno, amikor az eredeti fotók készültek, kivéve azt a cseppet sem elhanyagolható tényt, hogy közben eltelt egy kis idő.




A nagyi elbambult







Ez már bizarr :)


A méret a lényeg...



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.