A Drunk in Love sem hatotta meg

A Beyoncé koncerten könyvet olvasó bácsi az internet új sztárja

Mióta feltöltötték Twittere a jelenetet már 2500-an osztották meg és persze több ezren nyomtak a tetszik gombra.

2016.05.06 15:43ma.hu

A Dailymail most olvasói segítségével próbálja megtalálni a férfit, akit az énekesnő legnagyobb slágere, a Drunk In Love sem hatott meg - írja a Hirado.hu.

Beyoncé igazi díva, minden koncertje telt házas, rajongói végigéneklik és táncolják fellépéseit. Azonban új turnéjának egyik állomásán volt két ember, akik feltűnő nyugodtsággal élvezték a show-t.

Az észak-karolinai Raleigh-ben készítette az alábbi felvételt egy Michelle Gardner nevű közösségi média szakértő, amin az látszik, ahogy egy 60-as házaspár széken ülve hallgatja a popsztár Drunk In Love című slágerét. Az, hogy a hölgy visszafogottan élvezte székén a műsort korából adódóan érthető, az érdekesebb a pár férfi tagja, aki az egész koncert alatt könyvet olvasott.

Mióta feltöltötték Twittere a jelenetet már 2500-an osztották meg és persze több ezren nyomtak a tetszik gombra.

"Amikor a nejed megkér, hogy kísérd el egy Beyoncé koncertre" - foglalta össze röviden a videót készítő Gardner.

Mi ez, ha nem igaz szerelem?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.