Egy cápa támadta meg Dohertyt

Shannen Doherty több méter mélyen nézett farkasszemet egy cápával

Shannen Doherty botrányaival, elviselhetetlen természetével nemegyszer kivívta kollégái utálatát, ám ami most történt vele, valószínűleg egyetlen ellensége sem kívánná neki: megtámadta egy cápa.

Vadítóan érzéki képek Shannen Dohertyről képgaléria

2008.11.01 09:17reflektor

Doherty tehát általában magára haragítja a környezetét, hiszen a Bűbájos boszorkákból is azért kellett idő előtt távoznia, mert a többiek nem voltak hajlandók együtt dolgozni vele. Azért azt - feltehetően - senki sem kívánta neki, hogy egy cápa gyomrában fejezze be földi életét. 

Márpedig - állítólag - csak egy hajszálon múlt, hogy nem következett be a tragédia. Ezért nem lehet csodálkozni azon, hogy évek óta iszonyodik a tengertől a Beverly Hills 90210 Brendáját alakító Doherty. 

A színésznőnek ugyanis félelmetes emlékei vannak a ragadozóval történt találkozásáról. Hawaii partjainál érte a támadás, ám az is igaz, számítania kellett rá. 

Doherty ugyanis ketrecben lemerült a mélybe, hogy közelebbről szemrevételezze a víz alatti életet. Azt is tudta, hogy a környék nem kimondottan cápamentes övezet, mégis vállalta a veszélyt. 

Miközben a ketrec védelmében csodálta a vízi élőlényeket, egyszer csak arra lett figyelmes, hogy egy hatalmas cápa közeledik felé. 

A legnagyobb baj az volt, hogy beszorult a lába, és nem tudta megmozdítani. Ezért, ahogy a ragadozó elúszott a ketrec mellett, megérintette a bőrét. Shannen azóta messze elkerüli a nagyvizeket.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.