Videó

Obama előbb megríkatott, majd megvigasztalt egy igazi kis hazafit

Az amerikai elnök kapott egy videofelvételt egy kislány nagymamájától, amelyen a gyermek azért sír, mert tudatosult benne: Barack Obama nem lesz egész életében államfő, sőt, hivatali ideje szűk egy év múlva lejár. A kislány vigasztaló választ kapott.

2016.02.21 09:38MTI

Obama a Facebookon tette közzé válaszát, ugyanis a nagymama, Caprina Harris ott mutatta be az unokáról készült rövid videót, és hozzá a bejegyzést. Mint az asszony írta, unokájában "egy tornaórája előtti szünetben tudatosult, hogy Barack Obama nem lesz már a mi elnökünk. Egész életében az ő elnöke volt, és (Obamához hasonlóan) augusztus 4-én van a születésnapja!".


On Saturday morning just before Gymnastics, My Dranbaby found out that our President Barack Obama was no longer going to...

Közzétette: Caprina D Harris2016. február 15.

Válaszbejegyzésében Obama vigasztalta a kislányt, hogy amikor már nem lesz elnök, akkor sem tűnik el Amerikából. "Caprina, mondd meg az unokádnak, hogy nem megyek sehová. Amikor elhagyom a Fehér Házat, akkor is amerikai állampolgár maradok, ugyanolyan, mint ő. S majd ha felnőtt lesz, együtt dolgozhatunk. Addig is figyelemmel kísérem az életét, és a születésnapunkat mindig együtt ünnepeljük" - írta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.