Van ilyen

Tésztaszűrővel a fején került nyilvántartásba a spagettiszörny-hívő orosz

Engedélyt adtak az orosz hatóságok egy moszkvai férfinak arra, hogy a jogosítványába olyan fotó kerüljön, amelyen tésztaszűrőt visel a fején.

2016.01.14 08:00ma.hu
hirado.hu

A férfi a Repülő Spagettiszörny egyházának híve – hangzott el az M1 aktuális csatorna Világhíradójában. Andrej Fillin azzal indokolta a hatóság felé különös kérését, hogy a tésztaszűrő-viselet vallása részét képezi.

A hírműsorban kitértek arra is: nem precedens nélküli az eset, a spagettiszörny hívei a világ több országában is kiharcolták maguknak a jogot, hogy tésztaszűrőt viseljenek a hivatalos fotóikon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.