Igaz szerelem

Hatvan év után a halál sem választhatta el őket

60 év után, mindössze néhány óra különbséggel hunyt el a házaspár.

2015.10.03 18:56ma.hu
Fotó: Kevin McLaughlin


Fotó: Kevin McLaughlin

Jimmy és JoJo McLaughlin még megünnepelte 60 házassági évfordulóját, másnap azonban az asszony örökre lehunyta a szemét, feladva a harcot a hasnyálmirigyrák ellen. Mintegy 12 órával később Jimmy szívrohamot kapott, az orvosok pedig már nem tudták megmenteni. A házaspár öt gyermeke egyöntetűen állítja, a megszakadt szív okozta apjuk halálát.

A házaspárok gyakran jelentik ki, hogy nem lennének képesek a másik nélkül élni, de úgy tűnik Jimmy esetében ez valóban így történt. A férfi fia szerint apja biztosra vette, hogy nagyon gyorsan követni fogja szeretett feleségét, ezért is kérte meg, hogy kettős temetést szervezzen.

Az eset a másik fiút sem lepte meg különösebben. Kevin azonnal autóba ült, mikor értesítették édesanyja haláláról és még úton volt mikor apja halálhíre is megérkezett. "Biztos voltam benne, hogy nem fogja sokáig bírni anya nélkül, de azért azt nem gondoltam, hogy mindössze 11 órával és 44 perccel éli majd túl".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.