Egy utolsó pancsolás

Először látta meg az óceánt a haldokló kutyus

Se szeri, se száma a megható állattörténeteknek, de a következő sorok elolvasása előtt mindenképpen készítsen elő egy csomag zsebkendőt.

2015.08.28 19:13ma.hu
Natalia Jenney / tumblr

Mikor Cassidy Williams örökbe fogadta most öt éves arany retrieverjét, elmondása szerint első látásra egymásba szerettek. Ezért mikor a kutyust júliusban gyógyíthatatlan csontrákkal diagnosztizálták, az egész család összetört.

Mivel az orvosok szerint a Dood nevű kutyusnak csak nagyon kevés ideje volt hátra a férjhez menni készülő fiatal lány alig bírt koncentrálni közelgő esküvőjére. Pedig nagyon jól szervezett egybekelés volt tervben, egy Oregon állambeli tengerparton tervezték kimondani a boldogító igent. De Cassidy gondolatai folyamatosan a Utah államban élő családjánál, és főképp kutyájánál jártak.

Ekkor a lánya esküvőjére készülő apa úgy döntött, mégsem repülővel utazik, hanem autóba ül, és 13 órát vezet Oregonig, méghozzá Dood kíséretében. Amellett, hogy a kutyus kapta a ceremónia egyik legfontosabb feladatát - ő vitte az oltár elé a gyűrűket – a haldokló eb életében először, és sajnos utoljára megpillanthatta az óceánt is. A hatalmas víztömeggel eleinte nem is tudott mit kezdeni, de hamar felfedezte milyen szórakozást kínál és élete egyik legboldogabb napját töltötte pancsolva és ugrándozva.

„Olyan boldog volt, tele energiával” – mesélte Williams. „És fantasztikus munkát végzett mint gyűrűhordozó”.

Natalia Jenney / tumblr


Natalia Jenney / tumblr


Natalia Jenney / tumblr


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.