Retteg a tengertől Shannen Doherty!

Szörnyű! Majdnem megkóstolták a cápák a sztárt!

Shannen Doherty retteg visszatérni a tengerbe, amióta két éve egy merülés során majdnem megkóstolták a cápák.

Szexi és provokatív képek a gyönyörű színésznőről! képgaléria

2008.10.06 10:30ma.hu

A Beverly Hills, 90210 egykori és mostani sztárja két éve Hawaiion egy ketreces merülés résztvevője volt, mert cápákat akart látni, de halálra rémült, amikor kívánsága valóra vált és közelről vehette szemügyre érdeklődésének tárgyait. 

"Nem kaptam levegőt, valóságos pánikroham tört rám, úgy éreztem, nem menekülhetek előlük. Nekiúsztak a ketrecnek, úgy tűnt, semmi sem állíthatja meg őket. A lábam beszorult a rácsok közé, és ahogy az egyik cápa nekirohant, le is horzsolta a bőrt róla" - mesélte cápás kalandját a színésznő. 

Doherty egykor nagy szörfös hírében állott, de az incidens óta retteg visszatérni a vízbe: "Azóta rettegek és kerülöm a vizet" - tette hozzá a sztár.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.