Április 24-26

Kertészeti kiállítás a Budai Arborétumban

Bonsai-kiállítás, előadások és virágkötészeti bemutató is várja az érdeklődőket április 24. és 26. között a Budapesti Corvinus Egyetem Budai Arborétumának kertészeti szakkiállításán.

2015.04.12 00:30MTI

A 28. Corvinus Díszkert Kertészeti és Gasztronómiai Szakkiállítás és Vásár (korábbi nevén Tavaszi Dísznövény Szakkiállítás és Vásár) hat hektáros természetvédelmi területen különféle színes programokkal szórakoztatja a látogatókat - közölték a szervezők az MTI-vel.

A programok között arborétumi- és növényismereti séta, szaktanácsadás, pálinka- és sörfőző bemutató is szerepel, emellett a közönség előadást hallhat a kaktuszokról, az ökológiai gazdálkodásról és a bonsai fák gondozásáról. A rendezvényen - gasztronómiai különlegességként - ehető virágokkal is sütnek-főznek.

A gyerekeket növényültetéssel, játszóházzal, a fazekas mesterség és a környezettudatosság elsajátítását segítő programokkal várják a szervezők.

A kertészeti termékek és a rengeteg növény mellett idén is szerepet kapnak az élelmiszeripar képviselői: borkóstolót és minőségi borokat kínáló magyar borászatok, pálinka- és sörfőzdék, hazai kézműves sajtok, mézek, csokoládék és egyéb finomságok készítői is.

További részletek: a www.diszkertkiallitas.hu oldalon olvashatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.