Télen se kell beleszürkülni az unalomba!

Hadat üzen a szürkeségnek Keleti Andi és Rákóczi Feri

Hadat üzent a téli unalomnak Keleti Andi és Rákóczi Feri, céljuk az volt a belváros szívében tett sétájukkal, hogy bebizonyítsák: a hideg hónapokban is öltözködhetünk színesen.

Megszínesíti a telet Keleti Andi és Rákóczi Feri >>> KATT a képekért! képgaléria

2014.11.15 16:00ma.hu

Egy nap a divat jegyében – Keleti Andi és Rákóczi Feri budapesti körútja során mutatta be az egyik exkluzív belvárosi üzlet új kollekcióján keresztül, hogy nem kell behódolni a tömegdivatnak, bármikor lehetünk stílusosak. A két híresség rendhagyó módon, Budapest utcáin mutatta be az idei év legstílusosabb öltözékeit, hogy bebizonyítsák, bármikor lehetünk stílusosak, akár téli városi sétáról, akár az év végi ünnepekről legyen szó.

Számomra nagyon fontos, hogy minden alkalomra megfelelően öltözzek fel. Marianna ruhái egytől egyig nagyon sokszínűek és egyediek, ezért is imádom őket. A kedvenc darabom a mostani fotózáson egy steppelt kabátka volt, ami egyszerre elegáns és izgalmas, de a púderrózsaszín ceruzaszoknya is szerelem volt első látásra” – mondta a táncművész, akinek megjelenése mindig kifogástalan.

Fotó: Positive (A galériához KATT a képre!)

Az ünnepek közeledtével mindenki keresi az alkalomhoz illő ruhadarabokat, de a hétköznapokban is fontos, hogy személyiségünkhöz passzoló öltözéket viseljünk. Ismét teret hódit a hölgyeknél a szoknya, amivel a nőiességüket tudják még jobban hangsúlyozni. A férfiak esetében a zakó remek választás, hiszen reggeltől estig hordható. Az elegáns vagy éppen sportos összhatást a kiegészítők és a hozzá választott ing határozza meg – tudtuk meg Schaller Mariannától, a nevét viselő butik tulajdonosától.

Szerintem fontos lenne, hogy a férfiak merjenek bátrabban öltözködni és megmutatni stílusérzéküket, amit könnyedén extravagánssá, mégis kifinomulttá tehetnek, akár egy mellénnyel, sállal vagy élénk színek használatával” – jegyezte meg Rákóczi Feri, akinek divattervező felesége mindig segít megtalálni a legmegfelelőbb darabokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.