Összeáll a nagy csapat?

Visszatérnek a Szellemirtók?

Bár a Columbia filmstúdió egyelőre nem hajlandó megerősíteni, minden jel arra mutat, hogy újra összeáll a Szellemirtók-csapat, és harmadik rész készül a nyolcvanas évek nagysikerű vígjátékához.

2008.09.05 18:00MTI

Az 1984-ben elkészült eredeti Szellemirtók és az öt évvel később bemutatott folytatás szerzői Ramis és Dan Aykroyd voltak, a rendezői székben mindkétszer a vígjátékspecialista Ivan Reitman ült.

A Variety című szaklap nyilvánvalónak nevezte, hogy a készülődés csak egyfelé mutathat: a Columbia komolyan rászánta magát a New York-i szellemvadászat folytatására.

A Szellemirtók 1-2. a stúdió legjövedelmezőbb produkciója volt a Sötét zsaruk és a Pókember beköszöntéig. Többször is próbálkoztak a felmelegítésével, de a pletykák szerint az érintettek annyit kértek egy harmadik epizódért, hogy azt lehetetlen volt előteremteni.

Az eredeti gárda - Harold Ramis, Bill Murray, Dan Aykroyd és Ernie Hudson - szerződésének feltételeiről csak a szkript elkészülte után tárgyalnak, ám nyilván fontos kérdés lesz a szereplők részesedése a film nyereségéből - írta csütörtökön a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.