Leány gyöngy fülbevalóval a West Enden!

A színpadot is meghódítja Scarlett Johansson sikerfilmje!

Hamarosan a színpadot is meghódíthatja Scarlett Johansson 2003-as sikerfilmje, a Leány gyöngy fülbevalóval. A film alapján ugyanis színdarab készült, amelyet a londoni West Enden játszanak majd.

Filmes fotók! Scarlett a filmsztár! képgaléria

2008.08.25 16:00ma.hu
Leány gyöngy fülbevalóval

Leány gyöngy fülbevalóvalAz adaptációt David Joss Buckley drámaíró végezte. 

Már a színdarab szereposztása is ismert: a holland festőt, Johannes Vermeert, akit a filmben Colin Firth formált meg, Adrian Dunbar ír színész fogja játszani, akit korábban A bűncézárban és a Síró játékban láthattunk. Scarlett Johansson korábbi szerepét, a címszereplő Grietet, azaz a lányt a gyöngy fülbevalóval az újonc Kimberley Nixon alakítja majd. 

A 23 éves walesi színésznő még csak pár éve színészkedik, a magyar nézők eddig még nemigen találkozhattak vele, de hamarosan a West End mellett feltűnik a Könnyed erkölcsök filmverziójában is Colin Firth, Kristin Scott Thomas és Jessica Biel oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.