Megfizetnek a sikerért a sorozat szereplői

A szökés sztárszínészei képtelenek a normális párkapcsolatra

Dominic Purcell és felesége tavaly októberben döntöttek a különköltözés mellett. A pár házassága valószínűleg Rebecca elviselhetetlen féltékenysége miatt ment tönkre. Az ausztrál színész ugyanis gyakran panaszkodott arra, hogy felesége jelenetei miatt alig tud a munkájára koncentrálni.

Képekben a szökős macsó: Wentworth Miller képgaléria

2008.08.02 13:36rtlbulvar/HOT
Dominic Purcell

A szakítás után a sorozat készítői abban reménykedtek, hogy Dominic összeszedi magát, és újra formába lendül, ehelyett pocsékabbul van, mint előtte, csak árnyéka egykori önmagának. Ennek elsősorban az az oka, hogy a színész nehezen viseli, hogy a válás miatt nagyon ritkán találkozhat négy gyermekével. Ráadásul Purcell egyre faragatlanabb és agresszívabb.

- A forgatás szüneteiben fel-alá járkál. Az embernek az az érzése, hogy menten felrobban! Iszonyú feszült, ráadásul beleköt a többi színészbe is. Nemrégiben egy interjúban azt állította, hogy a sorozatból ő a legnépszerűbb, neki van a legtöbb rajongója. Ezen persze csak kacagtunk, hiszen mindenki tudja, hogy Wentworth-ért totál odavannak a csajok - mesélte egy benfenntes.

Népszerűsége ellenére Miller szénája sem áll jobban. Nők ezrei közül válogathatna, mégsincs komoly párkapcsolata. Így aztán nem csoda, hogy szárnyra kaptak azok a pletykák, miszerint a saját neméhez vonzódik. Ezt persze a színész a mai napig tagadja. - Az, hogy rólam nem készülnek házi szexvideók, nem jelenti azt, hogy a fiúkat szeretem. Egyszerűen csak úgy gondolom, hogy bizonyos dolgok csak rám és a páromra tartoznak, másra nem. A sztár hetente többszáz rajongó levelet kap, sokszor bombanőktől, ám ő nem foglalkozik a felajánlkozó lányokkal.

- Jól esik a rajongás, jó tudni, hogy többezer csodaszép lány közül választhatnék, ennek ellenére sosem kezdenék velük. Went elismeri, régóta nem érintette meg a szívét senki, de ez őt egyáltalán nem zavarja. - Amikor igazán szerelmes vagyok, úgy érzem főznöm kell a kiszemelt hölgynek. Régóta nem történt ilyen, de nem vagyok kétségbe esve. Folyamatosan gyakorolok, hogyha arra kerül a sor, a konyhában is ellenállhatatlan legyek, ne csak az ágyban - fűzte hozzá szerényen.

A sorozat harmadik szívtiprója, Amaury Nolasco is magányosan tengeti mindennapjait. A színész az egykori Miss Universe győztes Dayanara Torres-szel járt, de már jó ideje szakítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.