A Rolling Stones frontembere 65 éves lett!

Képek! Hoppá! Mick Jagger immár nyugdíjas!

A Rolling Stones frontembere a hétvégén töltötte be 65. születésnapját. Hétvégén nagyszabású partival ünnepelték Jagger születésnapját, az énekes mostantól hivatalosan is nyugdíjasnak számít Nagy-Britanniában.

Képek! Így öregszik Mick Jagger! képgaléria

2008.07.30 09:30ma.hu

Az énekes ezentú 87 fontos állami nyugdíjat fog kapni, bár a 230 millió fontos becsült vagyonnal rendelkező Jagger valószínűleg nem ragaszkodik az állami segítséghez.

A Rolling Stones hosszúra nyúlt Bigger Bang-turnéja után jelenleg megérdemelt pihenőjét tölti, Ronnie Wood pedig alkoholproblémáit kezelteti egy rehabilitációs intézetben. A gitáros éppen Jagger születésnapján jelezte: egyre jobban érzi magát, 2010 előtt kész visszatérni a zenekarba és folytatni a munkát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.