A színésznő közel az ötvenhez is bevállalós

Julianne Moore szívesen vetkőzik

Julianne Moore nem csinál nagy felhajtást, ha egy mozifilm kedvéért meg kell válnia ruháitól. Többször megtette már, például az 1993-as Rövidre vágva című filmben is volt pucér jelenete. A színésznő hamarosan betölti az ötvenet, de mint elárulta, emiatt nem mond vissza egyetlen vetkőzős szerepet sem.

2008.07.14 13:15rtlbulvar.hu

- Nem gondolom, hogy életkorhoz kötöttek a meztelen jelenetek. Persze én sem érzem mindig jól magam a bőrömben, de ez természtes. Ha valaki azt állítja, hogy ő mindig kirobbanó formában van, az hazudik - véli Julianne. 

Annak ellenére, hogy a sztár ennyire bevállalós, van valami, amit sosem próbálna ki. 

- Nem értem, miért botoxozzák magukat a nők. Nem fiatalodnak meg tőle, csak egy műarccal lesznek gazdagabbak. Ugyan már, ha nem vagy 25, akkor már sosem leszel az - kritizálta a hollywoodi szépségmániás sztárokat a színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.