Világsztár érkezik hazánkba

Juliette Lewis a Hegyalja fesztiválon

Juliette Lewis Oscar díjas színésznő Hegyalja fesztivál és a kitűnő wellnes üdülők kedvéért érkezett hazánkba? A 69 Eyes csapata magyar pálinkával melegít és ötoldalas itallistát küld? Hazai sztárjaink megelőzik a nemzetközieket, mert külön helikopteren érkeznek fellépéseikre? És mit főznek a kulisszák mögött a szervezők a celebeknek?

2008.07.09 12:07ma.hu
A színésznő zenélés közben

Juliette Lewis, az Oscar-díjas színésznő és kitűnő énekesnő szerénységével is kitűnik sztártársai közül: gyakorlatilag semmiféle extra igényt nem támasztott a szervezőkkel szemben, csupán annyit, hogy szeretne megismerkedni a magyar wellness-kultúrával, így a koncert előtt egy napra egy meg nem nevezett kényeztető helyre vonul a művésznő. 

A született gyilkosok főszereplője és a Licks egyébként pénteken este lép fel az MTV Hungary színpadon. Barabás Lőrinc és zenekara helikopterrel érkezik a Hegyalja Fesztiválra. A kiváló dzsessztrombitás és zenekara csütörtökön lép fel a Caféban, de ugyanezen a napon egy dunántúli fesztiválon is jelenése van dzsesszt a modern hangzásokkal elegyítő csapatnak így úgy döntöttek: nem kockáztatják a közúti közlekedés esetleges buktatóit és helikopterrel utaznak Zamárdiból Tokajba. 

A finn Goth and roll sikercsapat, a 69 Eyes legénysége viszont ötoldalas itallistával lepte meg a szervezőket. Az ezer tó országából érkezett, ám világszerte ismert zenekar tagjai természetesen nem hagyták le a listáról nemzeti büszkeségünket, a magyar pálinkát sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.