Tűzről pattant az Operettszínház sztárja

Képek - Kis híján a jeget is megolvasztotta Dancs Annamari

Felforrósodott a hangulat a belváros szívében, pedig a jégszobroknak igazán nem tesz jót, ha egy olyan tűzről pattant menyecske penderül a közelükbe, mint Dancs Annamari.

2013.05.23 15:44ma.hu
Fotó: Dudás Ernő


Felforrósodott a hangulat Budapest belvárosában, a jég birodalmában! Aggodalomra szerencsére nincs ok, a díjnyertes jégszobrok azért nem olvadtak el... Pedig az sem lett volna csoda, hiszen ide látogatott el a Budapesti Operettszínház sztárja, a tűzrőlpattant Dancs Annamari.

Az erdélyi születésű énekesnő barátnőjével, F. Tóth Petrával érkezett, és miután elámultak a jégből készült, élethű Jukeboxon, megcsodálták M. Tóth Zsolt jégszobrász világbajnok alkotásait, és vacogtak egyet a fagyos bútorokban, még kedvenc koktéljuk jégpohárba töltött változatát is kipróbálták.

Annamari igazi Jégkirálynőnek érezte magát a jégből készült trónon, de az élőben is közvetlen és kedves énekes-színésznő utóbb bevallotta: bár sok stílusban otthon érzi magát, a „forróbb” dolgok, mint például a latinos dallamvilág azért közelebb állnak hozzá.

Fotó: Dudás Ernő


A barátnők jól érezték magukat a kapucnis poncsóviseletben, és eleinte a jégszobrokat lepipálóan olvadoztak az őket felismerő többi vendég csodálkozó, elismerő és rajongó tekintetének kereszttüzében. De hamarosan szerencsére oldódott a hangulat (talán az elfogyasztott Globális felmelegedésnek is köszönhetően), és az ötletes berendezési tárgyak némelyike még egy kis bohóckodásra is ihlette őket – aminek köszönhetően aztán egy-két vidám fotó is elkattant.

Még szerencse, mert így nem kell tovább ecsetelnünk, milyen páratlanul forró volt a hangulat: a fotók magukért beszélnek! A jégbe fagyott Han Solo is sajnálhatta, hogy nem engedhetett fel pár pillanatra.

Aki Annamari tekintetétől szeretne megperzselődni, vagy inkább a sokszoros díjnyertes énekes-színésznő tehetségét csodálná meg, az siessen, hogy még jegyet kapjon az Operettszínház valamelyik előadására; ha pedig a szellemi élvezet után hűsölne egy kicsit a hirtelen ránk szakadt nyári melegben, nyugodtan a Váci utca felé veheti az irányt.

Ki tudja, hátha magával az előadás fáradalmait kipihenő Annamarival is összetalálkozik majd egy Eszkimócsók vagy éppen egy Édes hibernáció kortyolgatása közben!

Fotó: Dudás Ernő


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.