A legdögösebb sztárok a reklámarcok

Szuperszexik és dögösek lettek Kustánczi Lia legújabb fotói

Hazánk legdögösebb sztárjait választotta arcának egy népszerű magyar márka. Kustánczi Lia, Dér Heni és Konkoly Ági egy igazán vadítóan nőies kollekcióban pózoltak a kamerák előtt.

Kustánczi Lia szexin pózolt képgaléria

2013.05.06 16:33ma.hu

Kustánczi Liát ma már főként nemzetközi hírű DJ-ként ismeri a közönség és ritkán vállal modellmunkát. Ám amikor a tervező, Bráz Alexandra felkérte, hogy legyen az új kollekciója arca, rögtön igent mondott, hiszen gyönyörűek és nagyon különlegesek a ruhák.

Ebben néhány társa is akadt, mert rajta kívül Dér Heni és Konkoly Ági is kamera elé állt. A vadító és szexis, mégis nőiesen elegáns ruhák mindhármuk tetszését elnyerte, ezért szívesen vállalták a reklámfotózást. Lia arról mesélt, hogyan került kapcsolatba a márkával.

Fotó: Bencze Zoltán (A galériához KATT a képre!)


Mostanában állandóan úton vagyok, hiszen a fellépéseim többsége külföldre szólít. Az elmúlt hónapokban rengeteg gyönyörű helyen jártam, igazán élvezem ezt az életformát. Már több külföldi klubba hívtak vissza, ami nagyon jó érzés. Pár jártam Szingapúrban, amely teljesen elvarázsolt, hiszen a modern és a keleti kultúra keveredik ezen a különleges helyen.

Az egyik legelegánsabb szállodában léptem fel, ahol többen érdeklődtek az egyedi fellépőruhámról. Még pár hónappal ezelőtt találkoztam a Bráz Alexandra nevével fémjelzett márkával és az első pillantásra beleszerettem. Egyszerre klasszikusan nőiesek, mégis nagyon vagányak. Gyakran lépek fel ezekben az öltözékekben, amik dögösek és kényelmesek is egyszerre. Most egy nagy álmom megvalósításán dolgozom és remélem, hamarosan el is árulhatom, mi az!
” – mesélte sejtelmesen Kustánczi Lia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.