Alan Cumming visszatér az ügyvédkrimibe

Kulisszatitkokat is elárult a népszerű sorozatsztár!

Újabb szereplőkkel és a szokottnál is több izgalommal tér vissza A férjem védelmében című népszerű ügyvédsorozat a képernyőre, ez alkalomból az Eli Goldot alakító Alan Cumming árult el néhány részletet.

2013.02.18 18:29ma.hu

Hol folytatódik Eli története a negyedik évad elején?

A negyedik évad elején Eli visszatér a kampányba. Peter indul a kormányzói pozícióért és ezzel Eli visszatér természetes közegébe. Visszatér a politikai életbe. Ez nagyon szórakoztató számomra.

Tényleg annyira elnéző Eli, mint amilyennek látszik?

Eli könyörtelen, de nagyon lojális, nagyon figyel arra, hogy mikor mit tesz, de fel van készülve arra, hogy megtegyen bármilyen durva és gátlástalan dolgot, ha ez kell ahhoz, hogy elérje a céljait. De azt hiszem, valójában igazán jószívű.

Hogy alakul Eli kapcsolata a Florrick családdal a negyedik évadban?

Eli egyfajta gondviselővé lép elő a család életében - Alicia, Peter és Jackie számára egyaránt. Amikor belevág valamibe nem csak egy kis részre figyel, hanem egész helyzetet próbálja értelmezni.

Hogy tudnád leírni az Eli és Alicia közti kapcsolatot?

Úgy gondolom, Eli őszintén kedveli Aliciát. A kapcsolatuk az első évad óta fejlődik, tart a kölcsönös megértés és tisztelet felé. Szükségük van egymásra, azért, hogy elérjék, mait akarnak. Egy kicsit olyan kölcsönösen fedezzük egymást dolog.

Milyen változásokkal kell Elinek szembenéznie a negyedik évadban?

Egyértelműen a választás a legnagyobb kihívás most Eli életében. És ebben az évben olyan sötét felhők gyűlnek Eli feje fölé, amik igazán izgalmassá teszik a történetét. Úgy érzem a negyedik évad végére Eli sok sötét dologgal kerül madj szemben, és egy kicsit elveszett lesz.

Fotó: Universal


Mit gondolsz a változásokról, amik a karaktered személyiségében történtek?

Nem láthatod előre, hogy milyen lesz a változás és nem tudod megjósolni, hogy mi fog történni a következő héten. Szeretem az ilyen meglepetéseket, főleg ha ilyen jó a forgatókönyv. Jó olvasni, hogy mi fog történni veled.

Mit akar Eli Petertől?

Úgy gondolom, Eli segíteni akarja Peter útját egészen a Fehér Házig. Úgy látja Petert, mint saját politikai hallhatatlansága zálogát.

A közönség együttérez majd Peterrel ebben az évadban?

Peter vezekelt, ezt szeretik az emberek. Ha valami nagyon rosszat teszel, az visszaüt, de ha megbűnhődsz érte, Amerika szeretni fog. Szeretjük, ha valaki törleszt, és Peter ezt tette. Emellett pedig jóképű, jól végzi a munkáját és ott van az imádnivaló felesége is. De persze nem minden tökéletes: az imádnivaló feleségével éppen különválnak, vagyis jobban szeretem azt a kifejezést, hogy „hidakat építenek”, nem pedig javítgatják a kapcsolatot; ez ilyen házastársi dolog.

Felfedi Eli az igazságot Alicia és Peter házasságáról a negyedik évadban?

Eli már amúgy is hazudik a kapcsolatukról, pont úgy, ahogyan azt az előző évadban is tette. Hidakat javítgatnak, kapcsolatot foltozgatnak, hidakat építgetnek - Eli tud mindent, és csak a jóváhagyásra vár.

Ki tűnik még fel a csapatban a negyedik évadban?

Az egyik vendégszereplőnk ebben az évadban Miriam Shor lesz, akit én nagyon kedvelek, ő a szomszédom. Nathan Lane és Maura Tierney is feltűnik. Fantasztikus vendégszereplőink vannak ebben az évadban. Ez nagyszerű. Az a tény, hogy ez a produkció ilyen remekül van megírva, idevonzza a kiváló színészeket, akik részesei akarnak lenni. Nagyon szerencsések vagyunk.

Miért olyan nagyszerű Julianna Margulies a „jó feleség” szerepében?

Alicia Florrick nagyszerű szerep, amit csak egy igazán tehetséges és kifinomult színésznő képes megformálni. A karakter jellemzője, hogy szelíd természete ellenére széles skálán mozgó érzelmi változásokat él meg, amit nagyon nehéz eljátszani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.