Nagy Alexandra igazi harcos

Képek - MezTelenül öklözött a Barátok közt törékeny sztárja

A Barátok közt szőke szépsége nem is olyan törékeny lány, mint amilyennek hinnék. Nagy Alexandra igazán férfias sportot űz; immáron egy éve a boksz szerelmese. Alexandra a MezTelenül stábjának mutatta meg, hogy mennyire kemény csaj.

Törékenyen is kemény csaj a Barátok közt sztárja képgaléria

2013.02.06 10:29ma.hu

Új, eddig ismeretlen arcáról ismerhetik meg a rajongók a Barátok közt sztárját. Nagy Alexandrát Marenec Fruzsi, a SportKlub riportere sportolás közben kapta lencsevégre.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

"Korábban úgy éreztem, az emberek nem vesznek komolyan, törékeny kislánynak gondolnak. Most, hogy egy éve bokszolok, sokkal magabiztosabb vagyok és ráadásul meg is tudom védeni magam" - mesélte a népszerű sorozat Fekete Alíza, aki a kemény sportba is belecsempészett egy kis nőiességet.

"Attól, hogy férfias sportot űzök, nem jelenti az, hogy én magam is fiús lennék, sőt nem hazudtolom meg magam, a kesztyűm, a fogvédőm, sőt még a bokszzsákom is rózsaszín" - tette hozzá nevetve a színésznő.

Alexandra a SportKlub stábjának azt is elmesélte, hogy a boksz segít a mindennapi stressz leküzdésében is, de az még sosem fordult elő, hogy monoklival ment volna forgatásra...

Ha kíváncsi a szép szőkeség többi sportos titkára is, ne hagyja ki a MezTelenül február 8-án 18:30-kor kezdődő adását a SportKlubon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.