Goztola Krisztina új terepen próbálja ki magát

Dustin Hoffman nyomdokaiba lépett az egzotikus magyar szépség

Goztola Krisztina maga is a latinos szépségek sorát erősíti, de most újabb gyönyörű lányokkal együtt lép színpadra: igent mondott egy szépségverseny háziasszonyi felkérésére.

2013.01.16 18:29ma.hu

Igazi kihívás előtt áll Goztola Krisztina, aki latinos szépségével könnyedén hívja fel magára olyan hírességek figyelmét is, mint például Dustin Hoffman. Az ifjú színésznő egy szépségversenyen vállalta el a háziasszonyi szerepet, a felkérés nem véletlenül épp őt találta meg: kifejezetten egzotikus szépségű és egyéniségű lányokat várnak a kifutóra a február 17-én megrendezésre kerülő eseményen.

Szerencsére a szépségiparban tett kirándulás nem téríti el Krisztinát a színészi pályáról sem, hamarosan egy olasz koprodukciós és egy magyar vonatkozású filmben is találkozhatunk vele, utóbbiról annyit árult el, hogy egy izgalmas történelmi drámáról van szó, amely nemzetközi stábbal készült.

Fotó: JT Press


A külföldi forgatások nem jelentenek ismeretlen terepet a számára, sőt, a határainkon túl szinte ismertebb, mint hazánkban. Tesz is érte: tudatosan építi a nemzetközi karriert, és korábban már együtt játszhatott Kristanna Lokennel is, akit a magyar nézők a Terminátor3-ból ismerhetnek. Emellett tagja a híres londoni The Actors Centre-nek, valamint büszke rá, hogy ugyanannál a tanárnál tanulta a színészmesterség finomságait, aki egykoron Dustin Hoffman útját is egyengette.

Aki pedig azt hinné, hogy ezek mellett Krisztina örül, ha némi időt magára is fordíthat, az téved: kevés szabadidejét még jobban megkurtította, de nem tudott nemet mondani a Google felkérésének, a hatalmas cég megbízásából most egy új csevegőprogramot fog népszerűsíteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.