Saját óvszert dobna piacra a modell

Lacey Banghard: "fiúk, húzzatok magatokra!"

Kamerák kereszttüzébe került a melleiről (is) elhíresült Lacey Banghard, miután beköltözött az amerikai Big Brother-házba, egyúttal elárulta, mit tervez, amikor elhagyja a kukkoldát.

2013.01.08 12:29ma.hu

Igent mondott a felkérésre és beköltözött az amerikai Big Brother-házba Lacey Banghard, a férfi nézők nagy örömére, az így megnövekedett hírnevet pedig egy merőben szokatlan vállalkozás felfuttatásához szeretné felhasználni. Na nem mintha eddig nem lenne kellően népszerű, mindenesetre a formás idomokkal büszkélkedő modell a beköltözése előtt elárulta, hogy amint kijön a kamerákkal körberakott házból, saját óvszermárkával szeretne betörni a piacra.

A kukkolóshow tengerentúli változatában ismeretlen civilek helyett rendszeresen híres celebritások költöznek a házba, így Lacey szereplése sem szokatlan. Igaz, a dinnyemellű szépség bevallotta, hogy eleinte ódzkodott az ötlettől, de aztán arra gondolt: "Miért is ne? Egyszer élünk!" Ráadásul imádta azt a szériát, amelyben Sylvester Stallone édesanyját, Jackie-t követhették szemmel a nézők napi 24 órában. "Szeretném, ha valami hozzá hasonló őrülttel kerülnék össze" - nevetett a modell.

A Nuts magazin kérdésére, miszerint milyen titok fog róla kiderülni a házban, Lacey azt felelte: "Hatalmas nagylábujjam van!" Azt sem titkolta, hogy a bátyja rendszeresen csúfolja is emiatt, de tréfálkozva hozzátette, hogy valójában szüksége is van erre az egyensúly miatt, mert különben a mellei előrehúznák őt és felborulna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.