"Mit hagyott a tányéron őfelsége?"

Felséges mosogatás: kisegítőt keres II. Erzsébet

Évi ötmillió forint körül kereshet az a szerencsés kiválasztott, aki a sikeres felvételi körök végén megkapja a királyi mosogatói állást II. Erzsébet udvarában - igaz, néha utazgatni is kell majd.

2013.01.07 16:29ma.hu

Kisegítőt keres II. Erzsébet királynő, aki elkísérné őt a királyi rezidenciák közt tett utazásai alkalmával, és természetesen a Buckingham palotában is gondoskodna kell arról, hogy mindig tiszták legyenek... az edények. A szerencsés kiválasztott nem helyezheti magát kényelembe a legfőbbnek számító rezidencián, hanem el kell kísérnie az uralkodót és családtagjait Windsorba, Sandringhambe, Balmoralba vagy épp Holyroodhouse-ba, ha a hivatali kötelesség oda szólítja őfelségét.

Az általános ellátásügyi asszisztens - ez a munkakör hivatalos megnevezése - évente 14200 fontot, azaz mintegy 5 millió forintnak megfelelő összeget kap a munkájáért, ami normál főállásnak számít, heti 40 órás munkával. A hatásköre elsősorban az uralkodói udvar személyzetének az étkezőjére vonatkozik, de a királyi edényeket is el kell mosogatnia. A királyi honlapon olvasható álláshirdetés szerint a leendő mosogatónak vállalnia kell azt is, hogy évente legfeljebb három hónapnyi időtartamban Londontól távolra szólítja majd a kötelesség.

A pályázótól elvárják, hogy pontos és megbízható legyen, valamint hogy képes legyen a csapatmunkára. Ha van már tapasztalata hasonló munkakörben, az kifejezett előnyt jelent a kiválasztásnál. A munkához szállás is jár, így igazán vonzó az ajánlat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.