Titokzatos összejövetelt szerveztek egy szigetre

Angelina és Brad: hát megtették?!

Több hétnyi csönd után újra felizzottak a találgatások Angelina Jolie és Brad Pitt esküvőjével kapcsolatban, sőt, egyesek szerint már meg is történt a kézfogó.

Angellna Jolie és Brad Pitt a 2012-es Oscar-gálán képgaléria

2012.12.31 10:29ma.hu

Több hete nagy a csönd Angelina Jolie és Brad Pitt körül, akik hosszú évekre visszanyúló kapcsolat után - és hat közösen nevelt gyermekkel - végül úgy határoztak, hogy mégiscsak törvényesítik az eddigi vadházasságukat. Ennél több konkrétumot azonban senkinek sem sikerült kiderítenie a nagy eseménnyel kapcsolatban, így hát maradnak a találgatások, amelyek most újult erőre kaptak, miután a színészpár népes összejövetelt szervezett egy karibi szigetre.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Egy korábban kiszivárgott pletyka szerint Brad azt javasolta Angelinának, hogy áprilisban álljanak anyakönyvvezető elé, de az amerikai bulvársajtó fölöttébb gyanúsnak találja, hogy a sztárpár az elmúlt napokban tábort vert a karibi térségben, azon belül is a Turks- és a Caicos-szigeteken, ahol nyolc hónappal ezelőtt megtartották a régóta esedékes eljegyzést. Ráadásul nemcsak hat gyermekük - három saját és három örökbe fogadott - tartott velük, hanem 22 közeli rokont és barátot is meghívtak, valamint felfogadtak pontosan egy tucat, minden gyerekre 2-2 dadát.

Mi ez, ha nem valami igen rejtélyes, de nagyszabású esemény előszele?!

Még több hír Angelina Jolie-ékról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.