2013-tól már nem tagja a csapatnak

Derült égből: Horváth Éva nélkül megy tovább a Sugarbird!

Nem várt fordulat! A Sugarbird csapata három év után búcsúzik Horváth Évától. Így a Dukai Regina, Zimány Linda, Debreczeni Zita és Bódi Sylvi nevével fémjelzett divatmárka gyönyörű tervezői jövőre Éva nélkül folytatják a kreatív munkát.

2012.12.18 16:29ma.hu

Jagasics V. Csonka Hedvig három szépséges glammodellel, Dukai Reginával, Zimány Lindával és Bódi Sylvivel öt évvel ezelőtt, egy kis varrodából indította útjára a Sugarbirdöt. A Covergirls csapatához - Debreczeni Zitához hasonlóan - Horváth Éva később csatlakozott, ám röviddel ezelőtt Hedvigtől, a márka tulajdonosától megtudtuk, hogy Horváth Éva 2013-tól már nem képviseli a Sugarbirdöt.

Az utolsó közös képek egyike (Fotó: Redlemon)


Hedvig a döntés háttereként elmondta azt is, hogy – a korábbiakkal ellentétben – az utóbbi időben Évával az elképzeléseik már nem egy irányba mutattak, így az tűnt a legoptimálisabb megoldásnak, ha pontot tesznek a közös kreatív munka végére.

Köszönöm Évának a közös munkát, és kívánok neki minden jót” – zárta rövidre az elválást Hedvig, aki abban a kérdéskörben továbbra is titokzatos maradt, hogy a nemrégiben a Sugarbird csapatához határozott időre csatlakozó Weisz Fanni vajon betöltheti-e majd a távozó Horváth Éva helyét.

Még több hír Horváth Éváról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.