Papírrepülőben is verhetetlenek a kajakbajnokok

Nemcsak vízben jó a Kökény-Dombi páros!

Kökény Roland és Dombi Rudolf olimpiai bajnok evezőpáros a levegőben is jeleskedett. A sportolók professzionális szintre fejlesztették papírrepülő hajtogató-technikájukat, amivel két európai repülőjegyet nyertek.

2012.10.05 16:29ma.hu

Kökény Roland és Dombi Rudolf olimpiai aranyérmes kajakpáros bebizonyította, hogy a levegőben is megállja a helyét. A sportolók a város közepén rendezett rendhagyó eseményen először papírrepülő- hajtogatásban mértettetek meg, majd ügyességben és önzetlenségben.

A komoly precizitással hajtogatott repülők szinte centiméter pontossággal értek célba, amellyel az olimpiai bajnokok Ryanair repülőjegyet nyertek. A sportolók viszont nem gondoltak magukra, hanem a rendezvény résztvevői közül két szerencsésnek felajánlották nyereményüket.

Fotó: Positive


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.