Túl sok probléma nyomasztotta a hírességeket

Képek - Olimpikonok firkálták össze a falat

Olimpikonok és sztárok gyűltek össze, hogy megszabaduljanak a mindennapi gondjaiktól, a frusztrációt végül egy közös festegetésben vezették le: összegraffitiztek egy falat.

Egyszerűen csak lefújták... képgaléria

2012.09.10 16:29ma.hu

Arany- és ezüstérmes olimpikonok, világbajnok sportolók, műsorvezetők, zenészek és színészek gyűltek össze a belvárosi Simple partin, hogy egy estére elfelejtsék minden gondjukat. Dombi Rudolf, Kökény Roland, Szabó Gabriella, Szabó Attila, Ungvári Miklós, Gondos Flóra, Detre Dia, Pesuth Rita, Karsai Zita, Hajas László, Trokán Nóra, Tilla, Szabó Zsófi, Tornóczky Anita, Czutor Zoltán, Bársony Bálint és Rakonczai Imre őszintén bevallotta, hogy bizony az ő életét is bonyolítja számos gond, amelytől szívesen megszabadulna.

Erre kínálkozott lehetőség a graffiti-falon, ahol mindenki lefesthette azt a problémáját, amely a leginkább nyomasztja. Tilla egy ébresztőórát fújt a falra, Karsai Zita egy hajszárítót, többen csekket festettek, de olyan is volt, aki nem akart a gondjaival foglalkozni és inkább azt festette le, amit szeret: Tornóczky Anita virágot, Szabó Zsófi Jóban Rosszban logót, Trokán Nóra pedig egy mosolygós figurát.

Fotó: Positive (A galériához KATT a képre!)


A graffitizés mellett a vendégek azt a vágyukat is megfogalmazhatták, amellyel egyszerűbbé válhat az életük. A kívánságot egy Simple kártyára kellett leírniuk. A legötletesebbet a szervezők megvalósítják. A nyerteseket az este műsorvezetője, Ada hirdette ki. A „játékot” Hajas Laci és az olimpikonok lelki felkészítője – Vajda Krisztina – nyerte.

A mesterfodrász biciklitárolókat kap a szalonjai elé, a sportolók legjobb barátja pedig étkészletet és pohárkészletet a konyhájába az egyre növekvő társaság vendégül látására.

Az estét, amelyen bemutatkozott az új fiataloknak szóló Simple bankkártya, egy őrületes Brains koncert zárta, amelyre egyszerre kezdett el táncolni valamennyi résztvevő. A jó hangulatú buli ezt követően sem ért véget, a vendégek hajnalig mulathattak a belvárosi Trafiq-ban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.